Getty Images
LJEPOTICA I ZVIJER

Emma Watson u kultnoj žutoj haljini iz svima omiljenog crtića

Odbrojavanje može početi: film "Ljepotica i zvijer" za manje od pola godine stiže u kina, a za sve one koji su nestrpljivi i ne mogu čekati do tada - Entertainment Weekly je objavio ekskluzivne fotografije sa snimanja dugoiščekivanog uratka.

Za sve one koji su bili nezadovoljni odabirom glumice Emme Watson za ulogu Ljepotice, bit će dovoljan samo jedan pogled na jednu od najpoznatijih scena iz kultnog klasika: trenutak u kojem Ljepotica i Zvijer plešu na pjesmu "Tale as Old as Time" i nju u prepoznatljivoj žutoj haljini.

"Ne mogu ni izračunati koliko sam puta pogledala taj animirani film. Znala sam ga napamet od početka do kraja, sve razgovore i sve pjesme - otkrila je britanska glumica kojoj je neizmjerno drago što je dobila ulogu u igranoj verziji omiljenog animiranog filma iz 1991. godine, odnosno tadašnjoj Disneyjevoj adaptaciji istoimene bajke, koja je osvojila i nagradu Oscar za najbolju glazbu.

Osim u žutoj haljini, Emma Watson je prikazana i u plavo-bijeloj, a na fotografijama se osim nje i Dana Stevensa, koji je utjelovio Zvijer, nalazi i Luke Evans kao Gaston. Ako ste i veliki obožavatelji priče "Ljepotica i zvijer" zaokružite 17. ožujka 2017. na svojim kalendarima, a do tada uživajte u prvim fotografijama sa snimanja.

Linker
17. travanj 2024 06:20