Blitz
DUGO OČEKIVANI FILM

J.K.Rowling je već napisala nastavak za film "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

Iako dugo očekivani film “Čudesne zvijeri i gdje ih naći” u kina stiže tek u studenome ove godine, zaljubljenike u čarobnjaštvo već su dočekale sretne vijesti kojima je potvrđeno da će ekranizacija knjige imati tri nastavka. Spisateljica J.K.Rowling dovršila je pisanje drugog nastavka za film, a već ima ideje i za treći.

Redatelj David Yates, koji je režirao i posljednja četiri filma o Harryju Potteru, je potvrdio da je britanska spisateljica J.K.Rowling već predala drugi scenarij te da je počela raditi na trećem, u kojem bi se moglo pojaviti nekoliko poznatih likova.

Spin-off film, nastao prema posljednjem djelu autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru, u naša kina stiže u studenome ove godine. U glavnoj ulozi je oskarovac Eddie Redmayne koji glumi čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije Harryjevog dolaska u Hogwarts. Osim Redmaynea, u filmu će se pojaviti i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti i Ron Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama. Drugi nastavak filma “Čudesne zvijeri i gdje ih naći” očekuje se 2018. godine, a treći, ujedno i posljednji, tek 2020. godine.

Pogledajte trailer za prvi nastavak filma!

Linker
20. travanj 2024 13:24