/ PROMO
STEVE AOKI NA ZRĆU

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a ponovno dolazi u Hrvatsku

Steve Aoki, jedan od najvećih i najbolje plaćenih svjetskih DJ-a, nastupit će u klubu Noa, 10. kolovoza 2016. u sklopu festivala Circus Maximus.

Iako je Noa, po mnogima ponajbolji klub na Zrću, ugostio velikane elektronske glazbe kao što su Calvin Harris i Skrillex, od Aokija se očekuje još spektakularniji scenski nastup. Naime, ovaj Amerikanac poznat je po svojem osebujnom performansu s tortama koje na nastupima svojim fanovima redovno baca ravno u lice. Tako se u sklopu zahtjeva koje je Aoki postavio organizatorima našlo trideset posebno izrađenih torti koje će se raditi u jednoj zadarskoj slastičarnici. Sve će one završiti na licima fanova iz prvih redova, ali ne brinite, torte su rađene po posebnoj recepturi i nitko neće biti ozlijeđen. Iako je Aoki jedan od najbogatijih DJ-eva današnjice, u ostalim zahtjevima nije bio previše rastrošan. Nije bilo čudnih uvjeta koje zvijezde postavljaju, osim što zahtjeva da ga u hotelskoj sobi dočeka igraća konzola i odgovarajući paket igrica.

Steve Aoki je višestruko nagrađivana DJ zvijezda poznata po svojim neumornim turnejama. U prošloj je godini odradio 250 nastupa diljem svijeta, a sada konačno dolazi u klub Noa gdje će, ne sumnjamo, napraviti pravi spektakl. Više informacija potražite ovdje.

Linker
19. travanj 2024 07:38