Foto: PR
TIKE shop

Jedinstveni koncept dućan s tenisicima u regiji

Ovih je dana u Beogradu najavljeno otvaranje jedinstvene trgovine u kojoj ćete moći kupiti ekskluzivne modele tenisica iz limitiranih kolekcija.

TIKE shop će biti prva trgovina najekskluzivnijih i limitiranih kolekcija tenisica najpoznatijih svjetskih brendova u regiji, a takvih koncepata ima tek 50 u cijelom svetu. Krajem kolovoza Beograd će time postati pravo središte za ljubitelje tenisica. Kako bi kupovina bila nezaboravno iskustvo pobrinut će se glavni prodavač – sneaker guru koji će kao vrsni poznavatelj tenisica svim klijentima i kupcima, uz vrhunski espresso ili hladno pivo, predstaviti povijest tenisica i pomoći da izaberu baš one prave. U ponudi će se naći limitirane serije tenisica brendova kao što su Nike, Jordan, adidas, New Balance, Converse, Asics, Saucony i mnogi drugi.

TIKE trgovina je smještena u čuvenoj beogradskoj ulici Kralja Petra, i to ne slučajno. U toj ulici desetljećima su se nalazile postolarske radnje, a neke od njih i danas odolijevaju vremenu i imaju svoje vjerne mušterije.

Linker
19. travanj 2024 00:28