Press
Po ljetnu literaturu u Booksu

Jeftine knjige: Plaža izdanje!

U petak, 1. srpnja od 17 do 21.30 sati u klubu Booksa (Martićeva 14d) održat će se akcija Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje! – mali dobrotvorni sajam knjiga i buvljak u jednom.

Svim ljubiteljima knjige i ljubiteljima životinja udruga Futura daj šapu omogućit će nabavu dobrog i zanimljivog štiva za ljeto za donaciju od samo 10 kuna po knjizi, a novac će se iskoristiti za pomoć napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati pune ruke posla.

Udruga je od članova i prijatelja prikupila naslove svih žanrova, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, bit će tu i nakita, umjetničkih djela Koraljke Polaček i majica. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu prisutni će moći odabrati knjigu po svom ukusu, a za nešto malo više kuna moći će kući ponijeti neki zgodan nakit ili majicu (za sebe ili za poklon).

Kada se opskrbite knjigama možete se prošetati do Zrinjevca i u svježe nabavljenim naslovima uživati na zagrebačkoj plaži.

Linker
19. travanj 2024 05:23