NOVI SPOT

Jeste li već čuli za splitski bend RØLØ? Vrijeme je da ih čujete.

RØLØ je projekt tri splitska glazbenika različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Beta Bombe) dok ga instrumentalno čine bubanj, bas, gitara i ostala elektronička pomagala.

Svoj prvi koncert ovaj zanimljivi splitski bend je održao u sklopu manifestacije radija KLFM.org "Radio na cesti" 2015. godine, a otad redovito nastupa diljem Hrvatske na različitim indie festivalima i manifestacijama kao što su umaški Indirekt festival, Dan D u zagrebačkoj Tvornici kulture,Brucošijada FER-a u Zagrebu, Koncertne večeri u legendarnom Kinu Slavica u Dubrovniku, na splitskim Danima performansa te brojnim drugim...

Za rođendan izlaska njihovog prvog studijskog albuma, ovih su dana objavili spot za pjesmu "Zva'ću te". Ovaj zanimljiv i humorističan spot sniman je u prostorijama Kino kluba Split vještim očima talentiranog Rina Barbira. "U videu se pojavljuju razni predmeti iz svakodnevnog života, uglavom iz kuhinje i garaže, a neki su i sa patologije. Zajedno stvaraju priču koja smisao dobiva tek u očima promatrača. Neki kažu da je spot izrazito seksualan, mi to ne vidimo jer imamo nevine oči." - poručili su nam iz benda RØLØ i prepustili nas odličnom svježem hrvatskom zvuku.

Linker
13. travanj 2024 23:45