Profimedia, Insight Media
I DON'T CARE

Justin Bieber se vratio! Ima novu pjesmu s Edom Sheeranom, progovorio o depresiji i braku

U novoj pjesmi "I don't care" Justin je progovorio o anksionznosti i depresiji s kojima se bori već godinama, a ona je i jedan od razloga zašto je glazbu stavio po strani kada je otkazao veliku turneju 2017.

Nakon što je krajem 2017. otkazao turneju "Purpose" jer mu je, kako je rekao, bilo dosta slave i onoga što ona nosi, 25-godišnji Justin Bieber izbacio je duet s Edom Sheeranom (28) "I don't care". Glazba je Justinu očito nedostajala pa joj se nakon vrlo teškog razdoblja odlučio vratiti i posvetiti svojoj borbi s anksioznošću nekoliko stihova.

BGUK_1568523 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Justin Bieber, Ed Sheeran



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 430180245, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Naime, Justin je u jednom intervjuu priznao da mu je slava u ranim dvadesetima 'udarila u glavu' pa je postao previše arogantan. "Ljudi su me voljeli i mislio sam da sam bitan. Radio sam stvari kojih sam se sramio - bio sam promiskuitetan, a zbog toga sam počeo piti Xanax i to vrlo prekomjerno", otkrio je pjevač.

Nova pjesma, koju su Sheeran i Bieber najavili ranije ovog mjeseca, vrti se upravo oko osjećaja nemoći i anksioznosti, no svaki od njih je par stihova posvetio i svojim suprugama - Ed supruzi Cherry Seaborn, a Justin manekenki Hailey Baldwin s kojom je u braku od rujna 2018.

Justin Bieber and Hailey Baldwin going out for a lunch in Brooklyn, New York.
08 May 2019, Image: 431875987, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Posljednjih mjeseci Justin se bori s depresijom pa je njihov brak na klimavim nogama. "On i dalje želi da mu ona bude podrška u ovim danima i ona mu želi pružiti pažnju i razumijevanje, ali to je jako teško s obzirom na to kroz što on prolazi", rekao je izvor blizak paru. Iako su se 2018. vjenčali u tajnosti, trebali su održati još jednu ceremoniju za obitelj i prijatelje, ali po četvrti put su ju otkazali zbog Justina.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Newport Beach, CA  - *EXCLUSIVE*  - Justin Bieber and wifey Hailey Baldwin share a very intimate moment while out at Newport Beach Friday afternoon. After taking a stroll through the beach, the couple take a few minutes to unwind on the grass. Justin appears downcast as he lowers his head and has Hailey sit on his lap and comfort him with gentle strokes through his hair. Shot on 03/15/19.

Pictured: Justin Bieber, Hailey Baldwin 

BACKGRID USA 19 MARCH 2019, Image: 420542276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"I dalje će imati vjenčanje, no sada im to ipak nije u fokusu. Justin se trenutno fokusira na svoje mentalno zdravlje i čekaju da njemu bude bolje. Uzbuđeni su što će opet planirati svadbu", dodao je izvor.

Inače, Bieber je sa Sheeranom već prije imao nekoliko suradnji - 2015. je Sheeran napisao "Love Yourself" u suradnji s Bieberom i Bennyjem Blancom, kao i "Cold Water" i "The Feeling".

Linker
19. travanj 2024 13:45