moleskine.com
NOVOSTI IZ MOLESKINEA

Kako digitalizirati crtež uz pomoć pametnog notesa

Za sve one koji preferiraju papir i olovku, ali ipak vole da su im bilješke i ideje dostupne i na pametnom telefonu ili tabletu, sada postoji elegantno rješenje. Moleskine je predstavio novu digitalnu avanturu nazvanu Smart Writing Set koji se sastoji od notesa, odnosno Paper Tableta, olovke Pen+ i aplikacije koji će sačuvati sve vaše črčkarije i na vašem telefonu ili tabletu.

Talijanska kompanija kreirala je novi set uz pomoću kojeg vaše rukom pisane bilješke odmah budu digitalizirane. To nije prvi pokušaj Moleskinea da omogući korisnicima digitalizaciju bilješki, ali dosad je uvijek bilo potrebno najprije ih fotografirati i nakon toga ih pomoću aplikacija dalje uređivati.

Ovog puta Moleskine je predstavio set koji se sastoji od notesa Paper Tablet, olovke Pen+ i besplatne aplikacije. Najveća novost je Pen+, olovka dizajnirana u suradnji s Neo Smartpen, a koja ima malenu kameru pomoću koje prati pokrete olovkom na stranicama notesa.

Na fotografiji možete uočiti suptilan uzorak na stranicama notesa – kompanija to naziva nCode tehnologijom – koji omogućuje olovci da što točnije prati pokrete, poziciju olovke i broj stranice koja se trenutno koristi. Olovku uz pomoć bluetootha možete povezati s pametnim telefonom ili tabletom, odnosno besplatnom aplikacijom pomoću koje se svaki zapis pohranjuje na vašem uređaju te ga kasnije možete uređivati i dijeliti s drugima.

Smart Writing Set dostupan je u online shopu po cijeni od 229 eura, a kako funkcionira pogledajte u videu!

Linker
20. travanj 2024 07:21