Press
PREPOZNATLJIV ZVUK

Koncert Marka Tolje u Atriju Klovićevih dvora

Riječki glazbenik nastupit će u petak 15. srpnja u Atriju Klovićevih dvora u sklopu festivala 35. Večeri na Griču, a uoči nastupa predstavio je videospot aktualnog singla “Gdje smo mi”.

Spot je snimljen u zagrebačkom Muzeju automobila “Ferdinand Budicki”, a u njemu su oživljena neka davno zaboravljena vremena dvadesetih godina prošlog stoljeća. Ovoga puta ne toliko njihov glamur i dekadencija, već druga strana – radnička klasa u vrijeme industrijske revolucije. Singlom “Gdje smo mi” Marko se nakon dulje stanke vratio pisanju pjesama te se odmah prepoznaje jedinstven zvuk riječkog muzičara. Vintage orkestar u kombinaciji s modernim beatovima aranžmanski je spojio Zvjezdan Ružić, Markov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

„Gdje smo mi”, novi je singl i trudili smo se, kao i uvijek do sada, raditi bez kalkulacija, prateći samo ono što nam je srce govorilo. Zveki i ja previše volimo glazbu da bismo je stvarali matematički ili se ograničavali nekim normama koje su sada popularne kazao je Marko Tolja.

Nakon velikog solističkog koncerta u dvorani Lisinski te romantične balade “Ljubav”, koju je pjevao u duetu s Aleksandrom Kovač, mladi Riječanin spreman je još jednom oduševiti svoju publiku. Ulaznice za koncert 15.srpnja u Atriju Klovićevih dvora potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu i putem sustava Eventim.

Linker
19. travanj 2024 21:29