Kraljevski tretman kose kod kuće

Pročitajte cijeli članak:

Ekskluzivna kolekcija profesionalnih boja, šampona, krema i maski Il Salone Milano, za kućnu upotrebu napokon je dostupna diljem Hrvatske. Proizvodi profesionalnog brenda Alfaparf dubinski štite, njeguju i daju sjaj kosi, a sada joj kraljevski tretman možete priuštiti i kod kuće.

Svoju 30-godišnju popularnost talijanski proizvođač Alfaparf može zahvaliti obožavateljicama koje su prepoznale njihove profesionalne boje za kućnu uporabu kojima godišnje oko 30 milijuna žena oboji kosu. Njihove boje njeguju kosu dajući joj sjaj te ne sadrže štetne kemijske sastojke poput parabena, parafina i etilnog alkohola. Sastojci boja imaju veću količinu oligoelemenata koje kosu štite, a paketi za kućnu uporabu osim boje sadrže i razvijač boje, kremu za zaštitu prije bojenja i regenerator za njegu kose nakon tretmana.

Osim iznimno popularnih boja za kosu, kolekcija Il Salone Milano sadrži i neutralizator žutog tona, koji je must have proizvod za plavuše. On daje plavoj kosi predivan, svjež i njegovan izgled te uklanja neželjeni žuti ton s prirodne ili obojene kose. Talijanski brend u svojoj ponudi ima i proizvode za njegu suhe i oštećene kose, koji sadrže veće količine ceramida, mliječnih i pšeničnih proteina za dubinsku dohranu i obnovu kose, ali i proizvode za njegu normalne kose koji hidratiziraju i hrane kosu proteinima mlijeka.

Ekskluzivna kolekcija Il Salone Milano od sada je dostupna u Kozmo drogerijama, a ponudu možete provjeriti u našoj galeriji.

Linker
20. travanj 2024 05:23