POGLEDAJTE PRVI TRAILER

Leonardo DiCaprio spašava svijet u novom dokumentarcu “Before The Flood”

Uskoro na program TV kanala National Geographic stiže novi film “Before The Flood” u kojem glavnu ulogu ima Leonardo DiCaprio. Ovog puta u pitanju nije igrani već dokumentarni film jer Leonardo je jedan od najpoznatijih boraca za očuvanje planeta Zemlje.

Ukoliko ste mislili da Leonardo DiCaprio vrijeme između snimanja filmova krati isključivo na francuskoj rivijeri okružen ljepoticama, u krivu ste. Oscarom nagrađeni glumac jedan je od najglasnijih advokata za podizanje svijesti o klimatskim promjenama. Upravo je to tema novog dokumentarca “Before The Flood”, nastalog u produkciji kuće National Geographic. Redatelj, Fisher Stevens, prati Leonarda na putovanju u najudaljenije kutke svijeta gdje svjedoče razarajućim posljedicama klimatskih promjena.

“Znamo za klimatske probleme već više od pola stoljeća” govori Leonardo u prvom traileru za iščekivani dokumentarac te nastavlja “Probajte voditi razgovor s nekim na ovu temu, ljudi će vam samo odmahnuti rukom i okrenuti glavu. A problem postaje sve veći i ozbiljniji. Postaje nam sve gore i gore.”

U traileru pogledajte kako jedan od omiljenih glumaca današnjice koristi svoju slavu za iznimno pozitivnu ideju, prije nego što krene prikazivanje na kanalu National Geographic, 31. listopada.

Linker
18. travanj 2024 14:54