Mickey Mouse zvijezda limitirane kolekcije američkog brenda Coach

Pročitajte cijeli članak:

Kao ni za razigrane kombinezone ili cipele sa štrasom, žena nikad nije prestara za malo Disney magije u svojoj garderobi. Osim svih žena-djevojčica, s tom se tvrdnjom slažu Disneyjevi animatori i Stuart Vevers, kreativni direktor modne kuće Coach. Ova dva američka brenda su udružila snage i stvorila limitiranu kolekciju kožnatih torbi, jakni, tenisica i T-shirtova ukrašenih likom najpozantijrg miša na svijetu – Mickeyja Mousea.

Povod ove suradnje je obilježavanje 75. obljetnice modne kuće, ali i slavlje američke popkulturalne povijesti, koje je slavni miš velik dio. “Mickey je za mene oduvijek bio zaigrani buntovnik i simbol vječne radosti i kreativnosti i savršeno utjelovljuje mladenački duh koji mi želimo implementirati u Coach. On je jedna od mojih najranijih uspomena: njegov nostalgični šarm, individualnost i urođeni cool čine ga pravom američkom ikonom” izjavio je Stuart Vevers.

Kolekcija “Disney x Coach 1941” biti će dostupna od 17. lipnja u Coach trgovinama diljem svijeta te na web stranici brenda. U našoj galeriji pogledajte dio kolekcije!
Linker
19. travanj 2024 10:32