Profimedia, Abaca Press
Stiže u studenom

Miley Cyrus, Ariana Grande i Lana Del Rey udružuju snage: Zajedno će snimiti pjesmu za remake kultnog filma

Sudeći prema teaserima na Instagramu, Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey zajedno će snimiti pjesmu za nadolazeći remake "Charliejevih anđela" koji u kina stiže u studenom ove godine.

Tri popularne glazbene zvijezde - Miley Cyrus, Ariana Grande i Lana Del Rey udružile su pjevačke snage. Naime, trio će zajedno napraviti pjesmu za remake "Charliejevih anđela" koji se počeo snimati prošle, a u kina dolazi u studenom ove godine. Miley i Lana na društvenim mrežama su podijelile kratki teaser s logom filma i opisom "Uploading".

Prod DB © Columbia / DR
CHARLIE ET SES DROLES DE DAMES (CHARLIE'S ANGELS) de Joseph McGinty Nichol 2000 USA
avec Lucy Liu, Cameron Diaz et Drew Barrymore
plongee, combinaisons, femmes sexy (?!)
d'apres la serie televisee, Image: 173087458, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies

Miley je uz video samo kratko napisala "Dolazimo" i također tagirala 34-godišnju Lanu i 26-godišnju Arianu i tako suptilno potvrdila suradnju s kolegicama.

Charliejevi anđeli prvi su put izašli sedamdesetih godina u obliku TV-serije, a glavne likove utjelovile su glumice Jaclyn Smith, Farrah Fawcett i Kate Jackson.

Jaclyn Smith, Farrah Fawcett, Kate Jackson,
Profimedia, Hollywood Archive
Jaclyn Smith, Farrah Fawcett i Kate Jackson u TV seriji sedamdesetih

Priča o ženskim borcima za pravdu nastavila se na velikom platnu 2000. godine, kada je izašao prvi igrani film, a tri godine kasnije dobio je i nastavak. Redateljica i glumica Elizabeth Banks odlučila je vratiti Natalie Cook, Dylan Sanders i Alex Munday, no umjesto Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore glumit će ih oskarovka Lupita Nyong'o, Kristen Stewart iz "Sumrak" sage te Naomi Scott iz "Marsovca" i "Aladina".

Linker
19. travanj 2024 08:05