Miley Cyrus Instagram
'She Is Coming'

Miley Cyrus se vraća: Stiže novi album na kojem se obračunala s repericom Nicki Minaj

Slavna pjevačica i glumica Miley Cyrus (26) već danima najavljuje na društvenim mrežama da će se 31. svibnja dogoditi nešto važno. Mnogi njezini fanovi pomislili su da se radi o datumu na koji će objaviti novi singl, ali iznenađenje je mnogo veće - pjevačica za par dana izbacuje cijeli novi album.

Na Instagramu je objavila najavni video, a od 31. svibnja moći će se kupiti na platformama Spotify i Apple Music. Na novom albumu "She Is Coming" Cyrus je ugostila nekolio glazbenika među kojima su RuPaul, Swae Lee i Ghostface Killah, a gostujući na BBC Radio 1 Big Weekend showu predstavila je tri nove pjesme - "Dream", "Mother's Daughter" i "Cattitude".

U posljednjoj je stih "Volim te Nicki, ali slušam Cardi" posvetila reperici Nicki Minaj s kojom se, zajedno s pjevačicom Cardi B, sukobila na zabavi Harper's Bazaara u New Yorku. Naime, Miley je stala na stranu Cardi B jer od ranije ima sukobe s Nicki, a na MTV VMA showu Cyrus je Minaj je nazvala ku*kom.

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Met Gala - Camp: Notes on Fashion- Arrivals - New York City, U.S. Äi May 6, 2019 - Miley Cyrus and Liam Hemsworth. REUTERS/Andrew Kelly
REUTERS
Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Cyrus, koja se krajem prošle godine u tajnosti vjenčala s australskim glumcem Liamom Hemsworthom (29), vraća se i svojoj drugoj ljubavi - glumi pa ćemo je moći gledati u popularnoj seriji "Black Mirror" 5. lipnja.

"Ovo je priča o ženama u glazbenoj industriji. Shvaćam da su svi prošli kroz ovo, ali mislim da je nama ženama teže jer nas nitko ne shvaća ozbiljno. Ljudi razmišljaju na način: ako ne nosiš nešto usko i pjevaš pop glazbu, zašto bi te itko htio gledati?", rekla je pjevačica.

Screenshot

"She Is Coming" uslijedit će nakon albuma iz 2017. "Younger Now" na kojem se Cyrus vratila svojim country korijenima i rock zvuku pjesama.

Linker
20. travanj 2024 12:03