NOVI FESTIVAL

MTV Europe Summerblast u Poreču

Najpoznatija svjetska glazbena televizija MTV, brend koji je promijenio glazbenu industriju i koji stvara trendove, ovo će ljeto otvoriti novo poglavlje hrvatske festivalske scene.

Club MTV Europe Summerblast ime je festivala čija će se svjetska premijera održati 19. i 20. kolovoza 2016. godine u Poreču, a prema najavama organizatora, u narednim će godinama postati jedno od najznačajnijih glazbenih događanja u Europi te predstaviti jedinstvenu kombinaciju najpoznatijih pop izvođača današnjice.

– Dovođenjem festivala u Istru otvaramo vrata potencijalnom broju od 20.000 očekivanih posjetitelja iz regije i svijeta. Cijeli event bit će popraćen i nizom dodatnih, atraktivnih događanja – izjavio je Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa.

Imena prvih izvođača bit će poznata već 5. svibnja 2016, a od petka 22. travnja u prodaju će biti puštena ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje će se u ograničenoj količini moći kupiti po cijeni od 347 kuna, a domaći će posjetitelji dvodnevne festivalske ulaznice moći kupiti po povlaštenoj cijeni od 270 kn putem službenih stranica www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr

Linker
25. travanj 2024 22:22