Youtube
POGLEDAJTE TRAILER

Netflix iznenadio novim misterioznim serijalom koji stiže već u petak

Nije novost da Netflix proizvodi mnogo svojeg, originalnog sadržaja, ali ovog puta potrudili su se iznenaditi svoje gledatelje. Iako se znalo da rade na novom serijalu "The OA", svi ostali detalji o priči bili su nepoznati, jednako kao i datum izlaska novog uratka koji je mnoge iznenadio.

Netflix je u ponedjeljak objavio da već u petak, 16. prosinca, stiže svih osam epizoda "The OA". Serijal prati priču nestale slijepe djevojke Prairie Johnson koja se nakon sedam godina izbivanja napokon vraća kući. Njezin iznenadni povratak još je misteriozniji s obzirom na to da se vratila sa savršenim vidom. Mnogi smatraju da se radi o čudu, ali dio građana je zabrinut jer se boje da bi mogla biti opasna.

"Sjećam se svega" – kaže Prairie u traileru koji ne otkriva mnogo. Na serijalu su radili Brit Marling i Zal Batmanglijm, a mnogi su ga usporedili s jesenskim Netflixovim hitom "Stranger Things". Pogledajte o čemu se radi, a sve odgovore na brojna pitanja koja ćete imati saznajte u petak kada svih osam epizoda stiže na Netflix.

Linker
20. travanj 2024 06:07