Traži se remiks

Neuobičajen poziv domaće umjetnice: Sara Renar DJ-ima predlaže suradnju za novi album

Glazbenica uskoro planira objaviti album remikseva i tom je prilikom uputila javni poziv svim DJ-ima i producentima.

Povodom skorašnjeg izlaska remiksiranog albuma "Šuti i pjevaj", Sara Renar objavila je javni poziv svim DJ-ima i producentima za remiksiranje pjesme "Medeja". Svi zainteresirani na ovom linku mogu besplatno preuzeti audio kanale i tako na svoj način reinterpretirati pjesmu. Ujedno poručuje - "Najbolji remiks po ocjeni stručnog žirija (mene) objavljuje se na kompilaciji".

Rok za slanje remikseva je 27. veljače, a e-mail za prijavu je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Čitajte i: Sara Renar uvodi nas u apstraktan introspektivan svijet u videospotu za novi singl, snimljen na prekrasnoj domaćoj lokaciji

Pogledajte video

Nagrađivani album dobit će novo ruho

Album "Šuti i pjevaj" Sare Renar proglašen je jednim od 10 najboljih albuma 2021. godine prema najrelevantnijoj listi tjednika Nacional koji je okupio najveći broj glazbenih kritičara, radijskih urednika i novinara. Sarin album smješten je na 9. mjesto liste, a to ju ponovno svrstava u sam vrh regionalnih kantautorica, odnosno glazbenica. Osim albuma remikseva Sara najavljuje i skorašnji izlazak albuma "Šuti i pjevaj" na vinilu koji je trenutno u tisku i kroz nekoliko mjeseci trebao bi ugledati svjetlo dana.

Pogledajte video

Čitajte i: Sara Renar otkriva što nikada ne bi oprostila dečku Dimitriju te planira li se vratiti svojoj struci - arhitekturi

Linker
19. travanj 2024 16:58