/ Promo
SPLIT BEACH FESTIVAL

Nezaboravan provod na Bačvicama

Početak vikenda i drugu večer Split Beach Festivala obilježili su nastupi svjetske live senzacije Rudimental te DJ dua Sunnery James & Ryan Marciano. Tisuće posjetitelja iz brojnih zemalja plesalo je do ranih jutarnjih sati na dosada najboljem izdanju Festivala koji nenadmašnim ljetnim provodima ruši sve rekorde i osvaja srca publike iz cijelog svijeta.

Engleski durm&bass bend Rudimental kombinacijom soula, funka i popa uz pratnju nekoliko vrhunskih vokalista izveli su svoje najveće hitove kao što su Waiting all night, Never Let You Go te mnoge druge kojima su rasplesali oduševljene posjetitelje. Nizozemski DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano, svojim nastupom nadmašili su sva očekivanja te bogatim repertoarom hitova još jednom pokazali zašto su u Hrvatskoj već niz godina uvijek s veseljem iščekivani i rado viđeni gosti.

Trodnevni Festival večeras će na velikoj pozornici na Bačvicama svojim nastupom zatvoritisvjetska glazbeno-scenska atakcija La Fiesta koja pojam zabave podiže na potpuno novu, čarobnu razinu. Više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika iz cijelog svijeta izvest će zahtjevne akrobatske i plesne točke, a uz zavidnu produkciju, svjestlosne efekte i performanse, posljednju će večer svojim nastupom upotpuniti i mladi DJ Julian Jordan.

Ulaznice za 3. dan Split Beach Festivala mogu se kupiti u sustavu Ticketshop.hr po cijeni od 160 kuna za regionalnu festivalsku ulaznicu.

Linker
25. travanj 2024 20:02