Nova kolekcija splitskog brenda Chicks on Chic

Pročitajte cijeli članak:

Splitski brand Chicks on Chic predstavlja kampanju I Know You za proljeće/ljeto 2016. Brend je prepoznatljiv po odabiru prirodnih tkanina i zanimljivih retro krojeva. Njihova filozofija naglašava posebnost i individualnost pritom ne zanemarujući komfornost.

Dizajnerica Emina Štrkljević i ovog puta ponudila nam je predivne komade izrađene od pamuka; laganog kepera te češljanog pamuka idealne za ljeto. Bomber jakne, šorcevi i suknje s faldama, t-shirt modeli majica, treger haljine samo su dio ponude iz aktualne kolekcije. Nova linija obiluje paletom pastelnih tonova, nježnih printeva kombiniranih sa crnom i bijelom.

Kampanju I Know You prati i modni video pod redateljskom palicom Alme Štrkljević. Koncept filma je da se kroz par kompozicija tjela prikaže nježnost, emocija, povezanost te sposobnost razmjene osjećaja između dviju osoba bez riječi. Glavna inspiracija je bila postići harmoniju između individua koje su različite, ali istovremeno zajedno savršeno funkcioniraju. Povezuju se pogledom, dodirom i energijom koja je zamjena za verbalnu komunikaciju. Cijelu kolekciju pogledajte u fotogaleriji.

Fotografija, režija, montaža: Alma Štrkljević

Modeli: Petra Vuka (Talia Modeli), Doris Ivačić ( Talia Modeli)

Make up: Ivana Filipović

Hair: Maja Brajević, Salon Locks

Rasvjeta: Darko Škrobonja

Snimatelji: Darko škrobonja, Martina Bilan

Linker
23. travanj 2024 12:57