SLAVLJENIČKA GODINA

Novi album za deset godina rada

Protekla se godina slobodno može nazvati godinom Detoura: predstavili su novu pjevačicu, Ginu Damjanović, sa singlom "Zaljubila sam se" poharali domaće top ljestvice, a u petak, 18. studenog, objavljuju četvrti album naslovljen "DETOUR10" što će dan nakon proslaviti velikim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.

U Tvornici, u kojoj će osim izlaska novog albuma proslaviti i desetu obljetnicu djelovanja, Detouru će se pridružiti i gosti, a radi se redom o glazbenicima s kojima su u nekom periodu surađivali. Publika će tako dobiti priliku prisjetiti se dosadašnjih vokalista koji su ostavili traga u njihovom stvaralaštvu: od Daria Iričanina, suradnika još iz razdoblja Yammata, Ines Tričković, pa sve do najdugovječnije i neizostavne Maje Posavec

Za Detourov specijal standardna postava benda bit će pojačana perkusijama, puhačima, gudačima i back vokalisticom - koncert je zamišljen kao glazbeno putovanje kroz 10 godina dugu karijeru benda. Na repertoaru će se naći pjesme koje čine presjek njihova bogata opusa kroz dosadašnja tri studijska albuma kao i najnovijega, s ponešto izmjenjenim aranžmanima koji će pružiti potpuno nova i svježa čitanja popularnih i manje poznatih Detourovih naslova.

Ulaznice za koncert dostupne su u Aquarius Music Shopovima, Tvornici kulture te putem servisa za online prodaju karata eventim.hr i to po cijeni od 65 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kn.

Linker
25. travanj 2024 10:53