Novo modno središte u Zagrebu

Pročitajte cijeli članak:

U centru grada Zagreba, na adresi Teslina 9, otvoren je concept dućan Hysteria, novo modno središte talentiranih dizajnera i umjetnika.

U njegovoj ponudi naći će se kolekcije MAKS studija i Naša posla, brendovi Gooma, Poshta, Yedro, nakit bi.bi i Gorana Gulišija, Dinići Đenka Ivaniševića te dio asortimana Habiter Chic dućana.

– S obzirom da je MAKS studio s godinama postao mjesto na kojem se okupljaju razni umjetnici i kreativci te predstavljaju svoj dizajn i kreativna rješenja, odlučili smo otvoriti dućan u kojem će različiti brendovi biti u ponudi tokom cijele godine. Uz razne suradnje i dugogodišnja druženja, svi smo postali prijatelji te je ovaj korak bio logičan slijed. Radi se o brendovima koji se međusobno nadopunjavaju, a ipak svaki funkcionira sam za sebe – objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica MAKS studija čiju novu kolekciju obilježavaju tamni tonovi i posebni krojevi, a osim odjevnih komada Saša dizajnira i modne dodatke. Iza brenda bi.bi ● manufacture stoji zajedno s dizajnericom Goranom Gulišijom s kojom je povodom otvaranja prezentirala minimalističke ogrlice.

Foto: PR

U concept dućanu Hysteria svoje su mjesto našli i Gooma, Yedro i Poshta, brendovi kojima je ekologija na prvom mjestu i koji od recikliranih materijala rade unikatne predmete, dok brend Naša posla, beogradskih dizajnerica Snežane Filipaš i Marije Đorđević, donosi kožnate cipele, torbe i ruksake rađene po starim zanatskim uputama. U ponudi novootvorenog modnog središta svoje su mjesto našli i različiti ukrasi dućana Habiter Chic te sve poznatiji Dinići splitskog dizajnera Đenka Ivaniševića osmišljeni za obiteljsku zabavu – pakiranje je napravljeno kao bojanka, a dinosaur kao slagalica i predmet za bojanje.

Teslina ulica u Zagrebu tako je postala bogatija za još jednu zanimljivu lokaciju koja okuplja talentirane i kreativne umjetnike. U galeriji zavirite na otvorenje Hysterije.

Linker
26. travanj 2024 01:24