Foto: Dario Njavro, HRT
THE VOICE

Odabrani polufinalisti druge sezone

Sinoćnja, 12. epizoda showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske” bila je posljednja u kojoj odluku o plasmanu natjecatelja donose i mentori: u polufinalnoj i finalnoj emisiji, o sudbini natjecatelja i odabiru najljepšeg glasa Hrvatske odlučuju isključivo – gledatelji.

U polufinalu showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske” iduće subote nastupaju Edgar Rupena, Monika Perić, Alen Đuras, Petra Vurušić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko, Ruža Janjiš te Eni Jurišić.

Gledatelji su emisiju pratili i komentarima nastupa te porukama podrške putem svih društvenih mreža. U komentarima su posebno isticali iznenađenje večerašnjim odlukama mentora, posebno Jacquesa i Indire: Jacques se odlučio za Petru Vurušić jer je, kako je zaključio, pobijedila samu sebe, a Indira je od ispadanja spasila Eni Jurišić.

Osmero polufinalista za tjedan dana će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima. Treća i pretposljednja emisija uživo na rasporedu je u subotu, 16. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati.

U našoj galeriji pogledajte djelić atmosfere od sinoć!

Linker
19. travanj 2024 05:35