Zora dolazi

Ostavlja opet bez daha! The Weeknd najavio početak nove ere nadolazećim singlom

Nakon što je na društvenim mrežama izbrisao sav sadržaj, poznati pjevač se ponovno vraća i to s novim singlom kojem je objavio datum izlaska.

Pjevač Abel Makkonen Tesfaye (31), poznatiji pod umjetničkim imenom The Weeknd, objavio je isječak i ime prvog singla nove ere: "Take My Breath".

Obožavatelji poznatog Kanađanina uzburkali su se nakon što je 30. srpnja pjevač izbrisao sve slike, a i sliku profila, na društvenim mrežama. Poznata im je činjenica da takvo "čišćenje" najavljuje dolazak nečeg novog, te je pjevač poznat po brisanju svog sadržaja na Instagramu svaki put kad bi završila "era" nekog projekta, a ubrzo slijedila i nova.

Prošla je "era" pjevača započela u ožujku 2020. godine, kada je izašao prethodni album, hvaljeni "After Hours", na kojem su i popularne pjesme poput "Blinding Lights" i "Save Your Tears", a nedavno je objavljen i remiks pjesme "Save Your Tears", koju u remiksu prate i nježni vokali pjevačice Ariane Grande.

Čitajte i: Dok su neki oduševljeni nastupom The Weeknda na Super Bowlu, drugi ga ismijavaju i od njega rade 'memeove'

"After Hours" fazu obilježio je i crveni sako - kombinacija koju je pjevač nosio u video spotu za "Blinding Lights", a kasnije i na svakom nastupu.

Za svoj nastup na Super Bowlu, završnici doigravanja NFL-lige američkog nogometa, nosio je posebno izdanje crvenog sakoa - posebno izvezeni kristalići crvene boje krasili su crveni sako, na kojem je radilo četiri šivača u Givenchy-jevom atelijeru u Parizu.

image
Pozornica na Super Bowlu je bila pretvorena u spektakularnu kulisu.
USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA

Ipak, uz nastup od 13 minuta i vrijednosti sedam milijuna dolara i sako na kojem se radilo 250 sati, nisu bili dovoljni da zaustave negativne komentare.

Ljudi su po društvenim mrežama pisali kako su očekivali više, žalbe na kvalitetu zvuka nastupa, te jačini svijetla. Pjevač je također postao i meta za "mimove".

Baš radi takvih iskustava, nije ni čudno da je na dodjeli nagrada Billboard, gdje je proglašen pobjednikom u toj večeri čak 10 puta, iskomentirao kako je zahvalan Bogu na tome što više neće morati nositi crveni sako, a čim je to rekao, obožavatelji su odmah znali da se bliži vrijeme Abelovog novog projekta.

Nakon što je krajem srpnja izbrisao sve s Instagrama, te je objavio tweet "Recite svoje zadnje pozdrave", kao što su mnogi i predvidjeli, za već par dana, dobili smo od pjevača velike novosti.

Tweet "Počinje večeras" iskočio je 2. kolovoza, a na Instagramu su objavljene i tri nove objave, među kojima je i isječak nadolazećeg singla, od skoro dvije minute. Osim što su vokali grandiozni i kao "med za uši", u isječku čujemo i snažan sintesajzer, čineći pjesmu optimističnom, te nas upoznaje s novom erom The Weeknda koja slijedi.

Jutros, 3. kolovoza, dobili smo i službeni datum izlaska pjesme - šestog će kolovoza, izaći pjesma "Take My Breath", koja će nas uvesti u novu eru The Weeknd-a.

Abel je obožavatelje obavijestio o datumu putem Twittera, gdje je objavio promotivni video, koji prati trend suradnje pjevača s olimpijcima, poput videa kojim je Kanye West objavio izlazak novog albuma, Donda.

U videu čujemo isti isječak pjesme poput onog objavljenog na Abelovom Instagramu, u pratnji vizuala iz Tokija, uz olimpijska imena Sydney McLaughlin, Dalilah Muhammad, Athing Mu i Gabby Thomas.

Linker
25. travanj 2024 13:41