MARINA UZELAC
Koncert u Aquariusu

Ovo se ne propušta: Sara Renar predstavlja hvaljeni novi album u poznatom zagrebačkom klubu

Domaća glazbenica koja je svojim novim albumom oduševila kritiku i publiku, Sara Renar, krenula je na koncertnu promociju istog. Nakon šibenskog koncerta, prvi koji će uživo moći čuti Saru i njen bend je zagrebačka publika.

Koncertom Sare Renar koji će se održati u petak 14. svibnja, klub Aquarius uključuje se u akciju "Jer svirati se mora" potaknutu iz Hrvatske glazbene unije i Ministarstva kulture i medija RH. Prostrana otvorena terasa Aquariusa u ugodnom ambijentu jarunskog jezera pravo je mjesto za istinsko uživanje u glazbi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog pandemije Covida-19.

image
Zagrebački koncert Sare Renar, 14. svibnja
Press

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u Aquariusu će predstaviti svoj četvrti studijski album, kako sama kaže, posebnim koncertom za zagrebačku publiku.

Čitajte i: Sara Renar otkriva što nikada ne bi oprostila dečku Dimitriju te planira li se vratiti svojoj struci - arhitekturi

Veliko nestrpljenje

"Rad na albumu je obilježen pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov ali i ogromna motivacija. Obzirom da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti nešto širem sastavu muzičara na pozornici što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom", rekla je Sara Renar.

Prije nastupa Sare Renar publici će se predstaviti producentica albuma "Šuti i pjevaj" Ivona Eterović aka Tonota sa svojim ambijentalnim live actom. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr po cijeni od 60 kuna, a najbržih 30 kupaca dobit će na poklon CD "Šuti i pjevaj".

Linker
15. rujan 2021 21:10