Foto: Press
U ZAGREBU

PaštaRIada tjedan za sve ljubitelje tjestenine

Vinski bar i restoran Sherry’s Wines & Bites na zagrebačkom Britancu pripremio je pravu poslasticu za sve ljubitelje tjestenine. Kulinarski tim pustio je “pašti na volju” i za PaštaRIada tjedan od 20. do 30. lipnja pripremio poseban jelovnik u kojem glavnu ulogu igra PaštaRIa tjestenina sljubljena s izvrsnim vinima.

– Pozivamo sve ljubitelje tjestenine da nas posjete, a mi garantiramo da će otići zadovoljni. Uz to, svi oni koji dođu na PaštaRiada tjedan i na računu imaju najmanje jednu paštu s jelovnika na poklon dobivaju jedno pakiranje PaštaRIa tjestenine – kaže Ivana Šeremt, vlasnica Sherry’s Wines & Bites.

Foto: Press

PaštaRIa tjestenina je novi domaći brend tjestenine iza kojeg stoji PIK Rijeka, s tradicijom dugom 65 godina. Radi se od durum krupice koja sadrži i do 50 posto više bjelančevina nego obična pšenica i ne sadrži kolesterol, a sušenje na tradicionalan način, na nižim temperaturama, osigurava joj visoke nutritivne vrijednosti. Nova tjestenina odmah je dobila ljubitelje među kojima su i popularni gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish, glumica Mirna Medaković i fitness trener Mario Valentić, a u tjednu posvećenom tjestenini PastaRIa tjesteninu moći ćete isprobati u maštovitim kombinacijama.

Foto: Press

– Pripremili smo tri kombinacije različitih vrsta tjestenina. Meni su osobno najdraže šurlice s Čučković kobasicama, pestom od bosiljka, umakom od rajčice, pancetom i ljubičastim lukom. Zatim je tu tjestenina tricolore s rajčicom i špinatom u kremastom umaku od istarske rakovice, dok su lazanje sa sirovim povrćem treća kombinacija – otkrila je Dina Krupić, jedna od najpopularnijih kandidatkinja nedavno završenog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj” i nova chefica restorana.

Foto: Press

– Sophia Loren jednom je prilikom izjavila da sve što vidimo duguje špagetima. Ja također mogu reći nešto slično, moje tijelo izgrađeno je na pašti, a PaštaRIa tjestenina stvarno je sjajna – u šaljivom je tonu rekao poznati gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Pripremite se na eksploziju okusa u srcu Zagreba i doznajte što je to toliko čarobno u PaštaRIa tjestenini na PaštaRIada tjednu od 20. do 30. lipnja u Sherry’s Wines & Bites.

Linker
26. travanj 2024 10:43