Foto: PR
"VRIJEME ŽIVOTA"

Pavel donose pravu ljetnu atmosferu novim singlom

”Vrijeme života” novi je singl grupe Pavel za koji je ovih dana snimljen videospot koji je režirao Siniša Hajduk.

”Pjesma je lijepa i u slavu ljubavi i prijateljstva, ali spot mi je baš drag jer sadrži snimke našeg zadnjeg tuluma u mom stanu u Hatzovoj ulici gdje sam proveo posljednjih petnaest godina svog života. Znajući da ću se preseliti, priredio sam taj tulum i pozvao ekipu da to snimi i jako je slatko ispalo.” povodom premijere spota izjavio je autor Aljoša Šerić te nastavio:

“Ovo je obična vesela country pjesma koja slavi život, recimo da govori o tome kako se neki naizgled pogrešni životni izbori, odnosno odluke koje se u datom trenutku čine promašenima, na koncu pokažu potpuno ispravnima. Štoviše, ispadne kako su djelovali blagotovorno po nas.”

Nakon pjesme ”Poslije nas”, ovo je drugi singl s budućeg albuma Pavela koji će izaći početkom iduće godine. Aljoša potpisuje i produkciju pjesme, aranžman je djelo benda, dok je za miks bio zadužen Srđan Sekulović Skansi. Snimatelj novog spota je Dario Hacek, montažu potpisuje Siniša Hajduk, a korišteni su i dodatni snimci Baneta Pašića i Gorana Berovića.

Linker
16. listopad 2021 19:39