Foto: Press
USPJEŠAN KONCERT U ARENI

Petar Grašo oduševio pulsku Arenu

Puna Arena Pula sinoć je odzvanjala hitovima jednog od najizvođenijih glazbenika u posljednjih 20 godina – Petra Graše, koji je publici priredio koncert za pamćenje.Bila je to ujedno i kruna proslave 20 godina karijere glazbenika u veličanstvenoj atmosferi jednog od najljepših amfiteatara u Europi.

“Još me trese val tih emocija, ljubavi i dobrih vibracija koje mi je večeras priuštila ova prekrasna publika u Areni Pula. Stvarno moram reći da se osjećala jedna takva divna emocija u zraku i da nas je sve nosila sjajna atmosfera, a i ovo veličanstveno zdanje u kojem smo svirali uistinu ima posebnu čar i presretan sam što mi se ostvario dugogodišnji san da sviram u pulskoj Areni”, opisao je nakon koncerta svoje dojmove Petar Grašo.

Foto: Press

Na svom prvom koncertu u Areni Pula Grašo je priredio vremeplov hitova od “Trebam nekoga”, “Ljubav jedne žene”, “Tko nam brani”, “Nevista” pa sve do novijih “Uvik isti”, “Moje zlato”, “Srce za vodiča’”… Brojna publika u pulsku je Arenu stigla je iz svih krajeva Hrvatske, ali i Slovenije.

“Oduševljen sam što su večeras u publici bile sve generacije, doslovno kako se u floskuli kaže od 7 do 77, no mi smo imali i mlađe od 7, a možda i starije od 77. Iznimno me raduje što moje pjesme vole i oni koji ih slušaju dugi niz godina, oni koji su rasli uz njih, ali i oni koji se tada nisu ni rodili. To je nešto što mi daje vjetar u leđa da nastavim ovako dalje”, nije krio oduševljenje Grašo.

Gost koncerta bio je Grašin veliki prijatelj i veliki glazbenik Tonči Huljić sa svojim bendom Madre Badessa. Pulsku Arenu dodatno su digli na noge veliki hitovi popularnog benda ali i stari hitovi Magazina koje su izveli.

Linker
20. travanj 2024 00:03