ROLLER BOOGIE VINYL FASHION AND FOOD FAIR

Počinje sezona na najzabavnijoj zagrebačkoj ljetnoj terasi

Prvi u nizu Roller Boogie Vinyl Fashion & Food Fair održat će se ove nedjelje, 5. lipnja, od 15 do 23 sata u Hostelu Swanky Mint na nedavno otvorenoj terasi Swanky Monkey Garden.

Ideja ovog projekta je na jednom mjestu okupiti zaljubljenike u dobru glazbu i vinyl koji će u opuštenoj ljetnoj atmosferi razmijeniti svoja iskustva i ponuditi svoje glazbene kolekcije. Posjetitelji će tako ove nedjelje moći uživati u fuziji dobrog zvuka, ukusne hrane i dobrog odjevnog komada. Za odabir glazbe pobrinut će se Alen S, Werft, Mario Novak i hrwo E. Gurmani će moći kušati ovogodišnje specijalitete restorana Fabrika s otoka Visa koje će samo za ovu priliku pripremati Luka Nižetić, a za žedne tu će biti Visibaba pivo. Brend Burek by Pytzek predstavit će se kolekcijom zanimljivih modnih komada, a specijalno za ovu prigodu Jogarde će prebirati po glazbenim biserima iz bon tona te ih izložiti na sajmu.

Foto: PR

U ambijentu koji pruža Swanky Monkey Garden za uživanciju na svježem zraku pod suncem bit će postavljene ležaljke Hemmes (Hammock by Vans). Svi koji navrate moći će preslušavati ploče s gramofona i odabrati najbolje za sebe. Oni koji neće moći posjetiti sajam mogu se uključiti putem Live Streama iz kućnih fotelja. Stoga ako ste u blizini svakako posjetite terasu swanky Monkey Garden.

Linker
23. travanj 2024 06:59