Left to right: John Cho plays Sulu, Anton Yelchin plays Chekov, Karl Urban plays Bones, Chris Pine plays Kirk, Zachary Quinto plays Spock and Simon Pegg plays Scotty in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment
 Foto: Blitz / Kimberley French
TREĆI NASTAVAK

Pogledajte novi trailer za film 'Zvjezdane staze - S one strane'

Redatelj filmova “Brzi i žestoki” ovog ljeta donosi akcijski SF koji “Zvjezdane staze” odvodi s one strane. Paramount je objavio novi trailer za treći nastavak reboota popularnog filmskog serijala koji je režirao Justin Lin, a scenarij su napisali Doug Jung i Simon Pegg.

Posada U.S.S. Enterprisea, predvođena kapetanom Jamesom T. Kirkom, kojeg je utjelovio Chris Pine, ostaje nasukana na novoj planeti nakon napada izvanzemaljaca. Zatočeni su na nepoznatom planetu na kojem nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu (Sofia Boutella) zna zašto se nalaze tamo. Posljednji trailer otkriva više o glavnom negativcu Krallu, kojeg je utjelovio Idris Elba, ali i o izvanzemaljskoj ratnici Jaylah.

“Zvjezdane staze – S one strane” u naša kina stižu 27. srpnja u distribuciji Blitza i to u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX.

Linker
17. travanj 2024 14:32