Youtube
NOVI NASTAVAK

Pogledajte stravičan prvi trailer za novi nastavak 'Aliena'

Iako je film "Alien: Prometheus" dobio podijeljene kritičke osvrte, britanski redatelj Ridley Scott ne odustaje od franšize koja ga je proslavila. Kako bi nas malo izvukao iz blagdanske idile i opuštanja, odlučio nam je predstaviti prvi trailer za novi nastavak koji nije za one slabijeg srca.

Ukupno šesti film iz popularne franšize prati posadu broda Covenant koja otkriva mjesto koje smatra netaknutim rajem. Ipak, iznenadit će se kada shvate da se ne radi o idealnom mjestu, već o opasnom svijetu koji, između ostalih, naseljava i android David, jedini preživjeli iz Prometheus ekspedicije.

Film "Alien: Covenant" je nastavak "Prometheusa" iz 2012. godine, ali je po svojim zastrašujućim i krvavim scenama mnogo sličniji ranijim filmovima iz franšize nego svojem prethodniku. Glavne uloge igraju Michael Fassbender, Katherine Waterston, Noomi Rapace i mnogi drugi, a u kina stiže u svibnju iduće godine. Pogledajte prvi trailer za "Alien: Covenant", ali pripazite: nije za one koji ne vole horor filmove.

Linker
21. travanj 2024 08:58