Profimedia, Uppa entertainment
NOVA 'IGRA PRIJESTOLJA'

Potvrđena druga sezona intrigantnog serijala 'Westworld'

Novi serijal kanala HBO najuspješniji je ovosezonski projekt. Radi se o najgledanijoj premijeri, a već nakon prve emitirane sezone Westworld je dobio mahom pozitivne kritike. Na sreću oduševljenih gledatelja, koji su serijal nagradili visokom ocjenom na servisu imdb, sada je napokon potvrđeno da stiže druga sezona.

Nova uzdanica HBO-a ispunila je sva očekivanja: ima prosječnu gledanost od 11,7 milijuna, što je više i od uspješnih HBO serijala "Igra prijestolja" i "Pravi detektiv". Informacije o velikom uspjehu sigurno su im došle kao olakšanje s obzirom na visoki trošak snimanja, ali i nakon što su ranije ove godine otkazali vrlo skupu i neuspješnu dramu "Vinyl" nakon samo jedne sezone.

Serijal "Westworld" temeljen je na istoimenom filmu Michaela Chrichtona iz 1973. godine, a glavne uloge igraju Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright i Thandie Newton. Riječ je o znanstveno-fantastičnom pogledu u budućnost u kojoj postoji zabavni park koji vjerno rekreira divlji zapad. U tom zabavnom parku se bogati posjetitelji mogu zabavljati, a društvo im čine vjerno načinjeni roboti koji ondje proživljavaju svoju stvarnost i, naravno, jednoga se dana pobune.

HBO još nije otkrio nikakve detalje za drugu sezonu, ali naznake o tome što možemo očekivati prikazuje kratki teaser u kojem se čuje samo glas doktora Forda.

Linker
18. travanj 2024 11:43