ISPRINTAJTE PLAKATE ZA SUTRA

Sjajna dizajnerska inicijativa "Hrvatski dizajneri u akciji"

“Hrvatski dizajneri u akciji“ naziv je inicijative oko koje su se okupili domaći grafički dizajneri kako bi svojim plakatima iskazali podršku Cjelovitoj kurikularnoj reformi i voditelju radne skupine dr.sc. Borisu Jokiću te njegovom timu stručnjaka.

Plakati dizajnirani u ovu svrhu jasno poručuju da je reforma obrazovanja od ključnog značaja za razvoj Hrvatske i tiče se svakog građanina Republike Hrvatske, neovisno o političkoj i vjerskoj pripadnosti, svjetonazoru ili uvjerenjima. Plakati poručuju da struka treba biti ispred politike, te da politika treba služiti za dobrobit građana.

Svoje radove dizajneri su ponudili svim građanima da ih preuzmu na internet linku, isprintaju i izađu s njima na prosvjed 1. lipnja diljem Hrvatske. Akciju su osmislile Iva Babaja, dizajnerica i prethodna Predsjednica Svjetskog Savjeta za Dizajn (ico-D) i dizajn menadžerica Tatjana Bartaković. Projekt podržavaju Hrvatsko dizajnersko društvo (HDD) i Kulturnjaci 2016. Cijelu akciju pratite putem Facebook stranice Hrvatski dizajneri u akciji.

Linker
20. travanj 2024 02:27