U seriji "Sluškinjina priča" tumači lik Offred
 Profimedia, Landmark
hit serija

Sluškinjina priča se nastavlja: Stiže još jedna sezona o distopijskom društvu

U godišnjem predstavljanju planova, streaming servis Hulu potvrdio je da će njihova hit serija 'Sluškinjina priča' dobiti svoju treću sezonu.

Veliki uspjeh serije "Sluškinjina priča", ali i velika gledanost prvih dviju epizoda druge sezone bile su dovoljna motivacija za Hulu da tu dramu obnovi za još jednu sezonu. U seriji nagrađenoj nagradom Emmy glavnu ulogu nosi Elisabeth Moss koja je drugu sezonu najavila kao još mračniju od prve. Njezin lik June, u zatočeništvu Gileada poznatija kao Offred, ovog je puta trudna i učinit će sve da svoje dijete spasi. Iako se s nestrpljenjem čeka razvoj situacije u novoj sezoni, obožavatelji drame itekako će biti oduševljeni vijestima da se i dalje razvija priča u kojoj mnogi nalaze poveznice sa trenutačnim stanjem u društvu.

Los Angeles.CA.USA. Elisabeth Moss  in ©HULU TV series, The Handmaid's Tale  (TV) (2017) S1E10
Creator:Bruce Miller
Source:Margaret Atwood's novel with the same title
Plot:Set in the near future, a fundamentalist Christian state of Gilead has created a biblical law version of the former USA. Women's rights have been removed by the the new patriarchy. Some have been selected to breed new warriors to defend the state, the handmaidens as the fertility rates have fallen dramatically due to pollution., Image: 341504662, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark

Prva sezona serije vratila je u središte pozornosti istoimeni roman Margaret Atwood iz 1985. godine prema kojem je i snimljena. Serija je dosad osvojila više od 30 nagrada, među kojima su Emmy i Zlatni globus.

Osim "Sluškinjine priče", najavljene su i druge drame kao što su "Castle Rock", "Catch-22" s Georgeom Clooneyjem i Kyleom Chandlerom, "The First" s Seanom Pennom te "Little Fires Everywhere", nova uzdanica Reese Witherspoon.

Linker
18. travanj 2024 04:31