Foto: Facebook
HRVATSKA IZ ZRAKA

Spektakularna izložba Davora Rostuhara u Velom Lošinju

Putujuća izložba poznatog hrvatskog fotografa Davora Rostuhara “National Geographic – Hrvatska iz zraka” u sklopu svoje ljetne turneje bit će postavljena i u Velom Lošinju. Tako će za sve zainteresirane Lošinjane, brojne turiste i goste Lošinj Hotels&Villas biti omogućeno besplatno razgledavanje spektakularnih fotografija kojima će se moći doživjeti Hrvatsku iz zraka. Izložba fotografija u Velom Lošinju bit će postavljena na šetnici ispred Vitality Hotela Punta, a moguće ju je posjetiti u razdoblju od 15. do 27. srpnja.

Energetski samoodrživa putujuća izložba fotografija hrvatskog fotografa Davora Rostuhara broji ukupno 30 postamenata koji će, osim brojnih zapanjujućih slika Hrvatske iz zraka, posjetiteljima pružiti doživljaj otok Lošinja iz zraka. Svi zainteresirani građani, turisti i gosti LH&V-a moći će ju posjetiti na šetnici ispred Vitality Hotela Punta svakog radnog dana i vikendom od 9 do 24 sata.

Domaćin izložbe fotografija na Lošinju bit će Vitalty Hotel Punta iz hotelske grupacije Lošinj Hotels&Villas, koji se istaknuo kao savršeno mjesto, kako za opuštajući odmor gostiju, tako i za odmor tijekom kojeg će gosti moći uživati u brojnim aktivnostima i bogatoj ponudi sadržaja. Osim toga, suorganizacijom u postavljanju izložbe, hotelska grupacija LH&V doprinijet će predstavljanju najnovijeg koncepta izlaganja umjetničkih djela, kojim će, između ostalog, pridonijeti promociji Hrvatske na međunarodnoj sceni.

Izložba fotografija “Hrvatska iz zraka” na Lošinj stiže u sklopu ovogodišnje ljetne turneje, a dosad su je imali prilike vidjeti brojni zainteresirani građani i turisti u Zagrebu i Poreču. Nakon Lošinja izložba će za vrijeme svoje turneje po najznačajnijim atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske posjetiti još gradove Zadar, Korčulu te Samobor.

Linker
19. travanj 2024 00:04