ZAGREB U ZNAKU KVALITETNOG DIZAJNA

Tjedan dizajna izlazi večeras na ulice Zagreba

3. Tjedan dizajna Zagreb doprijet će do svakog stanovnika Zagreba, slučajnog prolaznika ili turista jer će, po prvi puta, dizajn izaći na ulice Zagreba. ne propustite posjetiti brojne #tdzg2016 partner lokacije koje vam nude niz sadržaja i pogodnosti, posebice večeras, 6. svibnja, od 18 h do 23 h u sklopu 1. Noći dizajna.

Tridesetak partnera #tdzg2016 pripremit će razna događanja tijekom Tjedna dizajna na svojim lokacijama, uglavnom u središtu Zagreba. Od predstavljanja, novih proizvoda i dizajnera do prigodnih popusta i zabavnih druženja/koktela. Sve partner lokacije dobit će prigodne oznake Tjedna dizajna, a u središtu Zagreba postavit će se informativna točka u Cesarčevoj ulici gdje će biti postavljena kupola KingDome za glamurozno kampiranje “glamping”, kao mjesto promocije i susreta građana i turista s #tdzg2016 i najboljim hrvatskim dizajnom.



KingDome je prva hrvatska glamping kupola, jedinstveni proizvod koji se predstavlja hrvatskim dizajnom, a čini luksuzno namještenu geodezijsku kupolu. Autor projekta KingDome je tvrtka Kupole – bolje od šatora, a realiziran je u suradnji s 12 hrvatskih proizvođača namještaja i produkt dizajnera te arhitektonskim studijem dizz concept. Glamping, kampiranje na glamurozan način, pruža istinski odmor na daleko od hotela I turističkih naselja, ali u punom komforu – u kupoli, s potpuno opremljenima kuhinjom i kupaonicom, a istovremeno na osami, u očaravajučoj prirodi. Navika da većinu svog života provodimo u pravokutnim prostorima oštrih bridova, čini boravak pod kupolom opuštajućim, i odmiče od svakodnevnice, a to je upravo ono što očekujemo od ljetovanja, zimovanja i rekreativnih putovanja – da se osjećamo kao u vlastitom kraljevstvu.

“Vrhunac programa u centru Zagreba bit će 1. Noć dizajna, koja će se održati danas po uzoru na izuzetno popularnu Noć muzeja. Od 18,00 do 23,00 sata bit će cijeli niz događanja na partner lokacijama, a Noć dizajna će završiti velikim partyjem u Laubi. Ne propustite nabaviti Zagrebačku kartu dizajna i posjetiti svoje omiljene dizajnere, koji su za vas pripremili iznenađenja, a zatim se družiti s nama u Laubi na afterpartyju.”, poručili su direktori Tjedna dizajna Zagreb, Tina Marković i Daniel Tomičić.

Cijeli program pročitajte ovdje.

Linker
24. travanj 2024 10:43