Na Dan žena

Traži se karta više: Danijela je uspjela potpuno rasprodati koncert u Lisinskom!

Glazbenica pored dobre glazbe sprema još nekoliko iznenađenja u svojoj, kako ju je nazvala, iznimnoj godini.

Danijela Martinović nakon tri godine ponovno će zapjevati pred prepunom koncertnom dvoranom Vatroslav Lisinski. Nekoliko dana uoči koncerta pod nazivom 'Otvoreno srce', karte za koncert rasprodane su.

Tako će jedna od najznačajnijih hrvatskih glazbenica, na radost brojnih fanova, 8. ožujka 2022. iznenaditi jedinstvenim koncertom i razveseliti mnoge. Koncert za Dan žena, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta, a sreću i zadovoljstvo nije krila ni Danijela poručivši:

image

Danijela Martinović

PROMO

"Samo 'Otvoreno srce' nemoguće, kao od šale, čini stvarnim. Hvala Vam dragi moji suputnici jer ste dio ove čarolije. Ja sam već počela odbrojavati....Vaša Danijela!".

Čitajte i: Konačno Caribou! Kanadski genijalac vraća se u Zagreb nakon 12 godina na koncert u Laubi

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi sa zagrebačkom publikom koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

image

Danijela Martinović

PROMO

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

Upravo takav biti će i Danijelin koncert što je prepoznala i publika koja je u kratkom roku ispunila koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski do posljednjeg mjesta.

Linker
12. travanj 2024 14:06