Screenshot Youtube
Napetost raste

Treća sezona serije 'Handmaid's Tale' donosi mnogo neizvjesnosti, pogledajte službeni trailer

Nakon nekoliko teasera, produkcijska kuća Hulu pustila je i službeni trailer za treću sezonu serije "Handmaid's Tale" u kojoj će se June, odnosno Offred, suočiti s neizvjesnošću borbe protiv Gileada uz bok nekih novih saveznika.

Serija "Handmaid's Tale", odnosno "Sluškinjina priča" u trećoj će sezoni biti još napetija. Glumica Elizabeth Moss ponovno će utjeloviti June koja će se ovoga puta morati boriti s puno novih izazova u distopijskom sustavu Gileada. Nakon što je u drugoj sezoni mlađu kćer poslala u sigurnost Kanade, June nije željela pobjeći i ostaviti stariju kćer.

U poznatoj crveno-bijeloj uniformi, June će morati balansirati između novih vladara Gileada i novih saveznika unutar sustava, a Zapovjednik, kojeg glumi Bradley Whitford, imat će veću ulogu u trećoj sezoni. Mnoge likove zadesila je neizvjesna sudbina, ali će se mnogi od njih ponovno pojaviti - Yvonne Strahovski u ulozi Serene Joy, Ann Dowd kao Teta Lydia, Max Minghella kao Nick, a O.T. Fagbenle glumit će Lukea.

Scenarist Bruce Miller u nedavnom je intervju izjavio da poznati likovi neće biti jedini koji se vraćaju u seriju. "Ponovno ćemo posjetiti Kolonije. One su bile doista zapanjujuć dio serije pa bih volio detaljnije prikazati što je Gilead radio s odbačenim ženama", rekao je.

Iako nije objavljen službeni datum prikazivanja treće sezone, znamo da će ona stići u lipnju. Serija je inače temeljena na istoimenom romanu kanadske književnice Margaret Atwood te je osvojila osam prestižnih nagrada Emmy od ukupno 13 nominacija te Zlatne globuse za najbolju televizijsku seriju i najbolju glumicu koju je dobila Moss.

Linker
19. travanj 2024 19:08