ARTIKULIRANJE

Ulični festival za kreativce vraća se u Zagreb

Jedinstveni kulturno-umjetnički ulični festival najavio je svoje drugo izdanje. Artikuliranje će se održati od 28. travnja do 8. svibnja na jednom od najšarmantnijih trgova skrivenom u samom srcu Zagreba – Trgu Josipa Jurja Strossmayera.

Tim iz zagrebačkog studija Kokoš ili Jaje stoji iza uličnog festivala koji je nastao kao proljetna inačica već tradicionalnog adventskog događanja Fuliranje, a drugo izdanje Artikuliranja okupit će poznate hrvatske i regionalne književnike, glumce, spisatelje, glazbenike i ostale kreativce koji će otkriti svoje stavove, misli i ideje koje stoje iza njihovog profesionalnog života.

Među ovogodišnjim Artikulantima su, između ostalih, glumac Zijah Sokolović, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glazbenik Vlatko Stefanovski, spisateljica Tena Štivičić, grafiti artist Miro Petković te radijski voditelj Vojo Šiljak.

Uz umjetnost i kulturu tu su i radionice, igre i ostale aktivnosti u posebno osmišljenoj Kreativnoj Zoni, gastro delicije u Gastro Zoni te aktivnosti za najmlađe koji će ove godine moći sudjelovati u Dječjoj Artikulaciji i radionicama poput Male škole modnog dizajna te Dramaonice.

Linker
23. travanj 2024 09:23