Plesni studio Edite Cebalo
Ne može sve stati

Uskoro kreću upisi u škole, pored nastave i ples bi se mogao odvijati pod maskama

Pred nama je još jedna školska godina u kojoj je ples u zaista teškom položaju. Plesači će morati plesati pod maskama i držati distancu jedni od drugih. U nekim plesnim studijima to neće biti moguće, jer imaju premalen prostor.

Plesni studio Edite Cebalo nastavu će moći organizirati, jer je dvorana u Medulićevoj ulici, tvrde, dovoljno prostrana.

"Da će biti lagano, sasvim sigurno neće. No, na ulazu ćemo svima mjeriti temperaturu. Potom će naši polaznici na ulazu dezinficirati ruke. Plesat će s maskama na licu. Držat će distancu jedni od drugih. I na taj način ćemo dati sve od sebe da ples nastavi postojati u ovo teško vrijeme. Mora se poštovati odredba Stožera vezano za to kako se ponašati u ovoj situaciji. Konačno, svi naši polaznici vole ples i kretanje i mi ćemo dati sve od sebe da im ne uskratimo tu radost" kaže Edita Cebalo, vlasnica studija.

Plesni studio Edite Cebalo

"U našem studiju će se u tjednu pred nama održavati upisi, a prve plesače očekujemo s prvim danom rujna. Ne znamo može li se plesati s maskama, tek nam ostaje da to provjerimo, no znamo da se bez plesa ne može živjeti." zaključuje vlasnica zagrebačkog plesnog centra.

ČITAJTE I:

Izložba vrijedna pažnje: Prostor rascjepa predstavlja se kao prostor slobode

Samo 100 primjeraka: Svjetlo dana uskoro će ugledati album domaćeg umjetnika tiskan isključivo na vinilu

Uživajte u programu 26. Sarajevo Film Festivala na način kao nikada prije

Linker
23. travanj 2024 10:37