Foto: Press
GLAZBENO OSVJEŽENJE UZ JEZERO

Uzbuđenja na Ljetnoj pozornici Bundek!

U srcu grada uživa se u glazbi na travi Tomislavova trga na prvom open-air festivalu orkestara Zagreb Classic, a već od sutra, 7.srpnja, doživite glazbeno osvježenje uz jezero i birane koncerte u jedinstvenom ambijentu Ljetne pozornice Bundek!

Na početku, u četvrtak 7. srpnja, jedna i jedinstvena Tamara Obrovac i njezin Transhistria Ensemble s novim albumom “Canto Amoroso”, u petak 8. srpnja večer fada i Kvartet Mascara, a u subotu 9. srpnja Cubismo za vruće kubanske ritmove i puno dobre zabave.

A potom: spektakl udaraljki u projektu “The Watchers of the Sky” uvijek atraktivnih Sudar Percussion feat. Ink Experiment Duo s izborom glazbe kultnih bandova i glazbenika iz 1960.-ih, ’70.-ih i ’80.-ih (10. srpnja), potom kolaž najpoznatijih domaćih i stranih hitova u mjuziklu “Cesta” Škole pjevanja Husar & Tomčić (11. srpnja) te naposljetku Jazz ansambl HRT-a pod vodstvom AndreasaMarinella uz gitarista Matu Matišića u počast kultnom jazz gitaristu i skladatelju Djangu Reinhardtu (12. srpnja).

I velika glazbena fešta za kraj – u srijedu 13. srpnja: naši “omiljeni Meksikanci” Mariachi Los Caballeros i vatreni finale koncertnih večeri na jezeru Bundek!

Doista je kul ovoga ljeta biti u Zagrebu i pratiti bogate programe Zagrebačkoga kulturnog ljeta – ZgKUL, a već tradicionalna Ljetna pozornica Bundek kroz sedam dana nudi sedam koncertnih večeri koje jednostavno ne smijete propustiti.

Svi koncerti počinju u 21:00 sati, a ulaz na sve programe je slobodan.

Linker
20. travanj 2024 00:15