Press
U SRIJEDU

Veliki doček hrvatskih paraolimpijaca uz Detour i Vatru

Po povratku sportaša iz Rija održat će se prvi javni doček sudionika Paraolimpijskih igara na kojem će nastupiti Vatra i Detour.

Hrvatski su predstavnici na svom nastupu u Riju do sada osvojili četiri medalje: stolnotenisačica Sandra Paović donosi zlatnu medalju, a najsjajnije odličje je osvojila i Mikela Ristoski u skoku u dalj. U muškoj konkurenciji u skoku u dalj srebro je osvojio Zoran Talić, dok se bacač diska Velimir Šandor kući vraća s brončanom medaljom. Iako se dio paraolimpijaca već vratio s Igara, većina u Zagreb slijeće upravo u srijedu, stoga će doček biti najbolji način zaokruživanja nastupa na ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Riju.

Veliki doček hrvatskih paraolimpijaca, uz bogati glazbeni program Vatre, Detoura i DJ-a, održat će se po povratku sportaša iz Rija u srijedu 21. rujna, uz zagrebačke fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice s početkom u 17:30 sati. Za sve one koji neće moći biti na zagrebačkom dočeku osiguran je izravni prijenos na Drugom programu HTV-a od 18:30 sati.

Pozivaju se svi građani da se pridruže našim paraolimpijcima u velikome slavlju te da zajedno proslavimo osvojena odličja.

Linker
20. travanj 2024 01:00