Emma Stone i Ryan Gosling
 Foto: Profimedia / Profimedia, Alamy
LA LA LAND

VIDEO Omiljeni filmski par je ponovno zaljubljen

Obožavatelji filma “Ta luda ljubav” napokon mogu odahnuti jer je omiljeni filmski ljubavni par ponovno zaljubljen – naravno, samo na velikom platnu. Američka glumica Emma Stone i kanadski glumac Ryan Gosling igraju glavne uloge u mjuziklu “La La Land” redatelja Damiena Chazellea, koji se proslavio redateljskim prvijencem “Ritam ludila”, zbog čega mnogi očekuju da će i njegov najnoviji uradak ostvariti veliki uspjeh.

“La La Land” je treći zajednički film glumačkog para nakon “Ta luda ljubav” i “Gangsterski odred”, a ovog puta utjelovljuju jazz glazbenika i glumicu u usponu. Radnja je smještena u Los Angelesu koji, kako kaže redatelj, pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan.

– To je suvremena ljubavna priča o dvoje sanjara koji pokušavaju uspjeti u Los Angelesu. Snovi ih spoje, ali na kraju i razdvoje – otkrio je Damien Chazelle i dodao kako mjuzikl prikazuje balansiranje umjetničkog života i očekivanja sa stvarnošću.

Za svoj redateljski prvijenac “Ritam ludila”, 31-godišnji redatelj dobio je brojne nagrade uključujući Zlatne globuse, BAFTA nagradu i tri Oscara: za najboljeg sporednog glumca, najbolju montažu i zvuk. Mnogi očekuju kako će i mjuzikl “La La Land”, koji će otvoriti Filmski festival u Veneciji krajem kolovoza, biti nagrađivani film, a u kina stiže tek u prosincu ove godine.

Do tada pogledajte prvi trailer za ljubavnu priču u kojoj glavne uloge imaju Emma Stone i Ryan Gosling!

Linker
20. travanj 2024 14:30