Foto: PR
LJETO NA ZRINJEVCU

Zagreb dobiva novo zanimljivo ljetno događanje

Grad Zagreb će ovog ljeta postati bogatiji za još jedno događanje – «Ljeto na Zrinjevcu». Od 8. do 31. srpnja 2016. u najljepšem zagrebačkom parku u samom centru grada svi stanovnici, pa tako i turisti, moći će uživati u mnoštvu odličnih koncerata, u večerima smijeha, plesnjacima, okušati se u raznovrsnim sportovima pod vodstvom stručnjaka, dok će oni najmlađi svoje prstiće i kreativne ideje realizirati pod stručnim vodstvom animatora u kreativnim radionicama.

„Ideja o projektu u centru Zagreba rađala se dugo, no tek smo je ove godine odlučili konkretizirati. Zajedno s Milenom Ćulibrk, kreativnom direktoricom ovog projekta, osmislili smo manifestaciju «Ljeto na Zrinjevcu» koja će se uz puno zabavnog, edukativnog, kulturnog i sportskog programa, osigurati i bogati gastronomski sadržaj.“ – rekao je Denis Mohenski, organizator manifestacije «Ljeto na Zrinjevcu».

Ponedjeljak i srijeda večer rezervirani su za Rock&pop i Jazz&soul koncerte (Danijela Večerinović, Ivana Marić, Soul Shadows, Živa legenda, Milo Stavros& Artemija, Rolin Humes i dr.). Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima, tako će u prvoj književoj večeri moći uživati svi ljubitelji i štovatelji rada i rukopisa dramaturginje međunarodnog glasa Tene Štivčić. Svakog četvrtka u večerima smijeha uz najbolje stand-up komičare poput Gorana Vugrinca Goca i Vlatka Štampara na svoje će doći ljubitelji dobrog humora, petkom podij preuzimaju DJ virtuozi poput Ozrena Kanceljaka, dok je subota rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji ostaju u tajnosti do zadnjeg dana. Tjedan će se zatvarati zaraznim plesnim ritmovima uz Damira Horvatinčića, Hrvoja Kraševca i Ištvana Vargu. Sve detalje i program možete pronaći na http://ljetonazrinjevcu.com.hr

U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim fizičkim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati baš svi posjetitelji i to potpuno – besplatno.

Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će ‘aktivna’ svaki dan u periodu od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti biti će zadužen Laboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čije će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.

Kako bi ovo ljeto bilo pravo ljeto, zona opuštanja koja se prostire na dva zrinjevačka travnjaka pobrinut će se da svaki vaš dan prođe u relaksacijskom okruženju na ležaljkama ispod suncobrana uz osvježavajuća pića, pokoji slani ili slatki zalogaj.

Linker
25. travanj 2024 18:28