Foto: Iva Hrvatin
EAT ZAGREB

Zagreb je dobio pravi dizajnerski gastro vodič

Večeras, 7. srpnja s početkom u 19 sati Croatian Design Superstore predstavit će svoj najnoviji projekt pod imenom Eat Zagreb. Zanimljivo dizajnirani vodič kroz gastronomsku scenu grada i okolice namijenjen je sve brojnijim turističkim posjetiteljima Zagreba kojima će ponuditi novo i još bolje iskustvo grada.

Eat Zagreb vizualno je i koncepcijski osmislio Superstudio, interni dizajnerski studio Croatian Design Superstorea zadužen za oblikovanje svih proizvoda i projekata, u suradnji sa Željkom Klemenčić i Milom Batinicom, poznatim novinarkama i urednicama, koje potpisuju odabir i tekstove o perjanicama zagrebačkog ugostiteljstva.

Vodič je na engleskom jeziku, a zamišljen je kao pregled najbolje ponude u širem području Zagreba, podijeljenom na sedam zona, u kojem se može pronaći više od 80 najboljih i najzanimljivijih gradskih restorana, bistroa, zalogajnica i slastičarnica, a također i specijaliziranih dućana i tržnica. Vodič je također izvrstan priručnik za upoznavanje i doživljavanje lokalne kulture, koji nudi precizne informacije o raznovrsnoj gradskoj ponudi te inspiraciju za odlazak u novu četvrt ili isprobavanje dosad neotkrivene kuhinje.

Vodič Eat Zagreb ostvaren je uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba i u partnerstvu sa Stega Tisak. Bit će dostupan u Croatian Design Superstoreu te na prodajnim mjestima Tisak media, dok će se na dan događanja moći kupiti po promotivnoj cijeni. Za sve informacije možete se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
20. travanj 2024 07:15