Promo
STILSKE IGRE

Zagreb kao modna pista

Zagrebački trgovački centar najavio je modni performans, tradicionalne “Stilske Igre”, koji će se održati u subotu, 30. travnja.

Arena Centar priprema modnu reviju na najdužoj pisti koja će voditi kroz cijeli grad Zagreb – manekenke će prošetati u komadima iz najnovijih kolekcija prepoznatljivim lokacijama poput Zrinjevca, Tesline i Tkalčićeve ulice, Cvjetnog trga, Kvaternikovog trga, Trga bana Jelačića, popularne “špice” na Bogovićevoj i Jaruna te Arena Centrom.

– Prošle godine smo promijenili vizualni identitet i bazirali ga na modnoj ilustraciji te na modnim komadima koji se mogu naći u ponudi zakupaca u centru – tako da je ovaj modni performans zapravo prilika za posjetitelje da vide uživo modnu ponudu centra na gradskim ulicama i dobiju inspiraciju za shopping – izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Svi ljubitelji mode moći će se uključiti u Stilske igre i putem Instagrama te kroz kreativan natječaj osvojiti Tod’s torbu koju poklanja XYZ Premium Fashion Store.

Linker
05. travanj 2024 18:47