Foto: iStock
NOVA LJETNA LOKACIJA

Zagrebački Vintage Industrial bar otvara 'Ljetni vrt'

Zahvaljujući brojnim događanjima širom grada, možemo konstatirati kako je zaista zabavno provoditi ljeto u Zagrebu. Od ovog tjedna imat ćemo još jedan razlog više za taj zaključak.

U petak i subotu, 22. i 23. srpnja svi ste pozvani na veliko otvaranje novog dijela terase u Vintage Industrial baru. Naime, omiljeno okupljalište ljubitelja alternativne i kvalitetne glazbe dobit će svoje proširenje u vidu ljetnog vrta. Vrt kojeg Vintage inače dijeli s izložbenim prostorom Kavez, skriven je u hladu pod drvećem, nudi bijeg od vrućine i jednu sasvim novu dozu hedonizma u Savskoj 160. Za uređenje vrta zaslužne su Petra Rakamarić i Ivona Martinčić. Program otvorenja će trajati dva dana, a nakon toga će se ljeto u Vintageu nastaviti uz različite koncerte, glazbene slušaonice, plesnjake i druženja.

Veliko otvaranje ovog petka, 22. srpnja začinit će koncert Ljetnog kina i DJ program uz Frajmana dok će subota biti rezervirana za Rockabilly garden party uz ispijanje ljetnih koktela. Sve informacije pratite na Facebook eventu.

Linker
27. travanj 2024 02:34