REUTERS
nikad te neću zaboraviti

Zvijezda serije 'Breaking Bad' emotivno se oprostio od preminulog kolege

Robert Forster glumio je u filmovima 'Psycho', 'Ja, ja i Irena', 'Mulholland Drive', 'Charliejevi anđeli', 'Lucky Number Slevin', a pojavio se i u trećoj sezoni serije 'Twin Peaks' iz 2017.

"Danas me jako rastužila vijest da je Robert Forster preminuo. Bio je divan čovjek i besprijekoran glumac. Nikad neću zaboraviti koliko je bio ljubazan i velikodušan prema klincima koji su tek počeli u Hollywoodu. RIP Bob" napisao je na svom Twitteru glumac Bryan Cranston (63) .

Preminuo je u Los Angelesu u 78.-oj godini, od posljedica raka mozga, piše Hollywood Reporter. Karijeru je započeo prije više od 50 godina u filmu 'Odsjaji u zlatnom oku' Johna Hustona, s Marlonom Brandom i Elizabeth Taylor. Dugo je bio glumac za TV serije i manje filmove, ali onda ga je proslavio Quentin Tarantino.

Slavni preminuli glumac za ulogu u kultnom filmu 'Jackie Brown' iz 1997. bio je nominiran za Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu. Slavni redatelj ulogu je tu napisao samo za njega, a sljedećih 20 godina karijere bilo mu je puno uspješnije i Forster je odigrao mnoge zapažene uloge.

Linker
25. travanj 2024 13:32