Kino pod zvijezdama u najljepšem zagrebačkom parku
 Food Film Festival
Food Film Festival

Ako volite hranu i film: Za vikend počinje kino pod zvijezdama u najljepšem zagrebačkom parku

Od petka 4. rujna, svi će Zagrepčani, kao i svi koji se nađu u Zagrebu sve do 13. rujna, moći uživati u posljednjim kino hitovima pod vedrim nebom, ali i slasnim zalogajima.

Food Film Festival sponsored by Coca-Cola i ove se godine u „novom normalnom" tradicionalno održava u svom post-ljetnom terminu te svim posjetiteljima poklanja besplatne projekcije izabranih filmova koji su posljednji igrali u kinima prije nego su se kina zatvorila, kao i nekoliko Oscarovskih pobjednika, a sve na svježem zraku.

Repertoar je bogat: Tarantinov "Bilo jednom u Hollywoodu" s Leonardom DiCapriom i Brad Pittom, "Joker" s nevjerojatnim Joaquinom Phoenixom, dobitnik Oscara za najbolji film "Parazit", "Judy" s dobitnicom Oscara za tu ulogu Renee Zellweger, "Kišni dan u New Yorku" Woodyja Allena, "Bombshell" s Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie, a koji se bavi tematikom #metoo pokreta, "Prevarantice s Wall Streeta" s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, odličan "Ford VS Ferrari" s Christian Baleom i Matt Damonom te "Knives out" s vrhunskom glumačkom postavom koju predvode Daniel Craig i Jamie Lee Curtis.

Street food specijaliteti za gurmane

U filmovima će svi posjetitelji moći uživati na livadi uz prihvatljiv epidemiološki razmak i poštivanje svih mjera, a da im iskustvo bude potpuno pobrinut će se neki od ponajboljih domaćih ugostitelja sa svojim street food specijalitetima.

Food Film Festival
Domaći ugostitelji brinu za specijalitete na Film Food Festivalu

Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom navedenih deset dana od podneva naći ponuda domaćih restorana, a u ponudi će biti burgera, tortilli, quesadilla, pilećih krilaca, rebarca, grilla, zagrebačkih specijaliteta, ali i salata i slastica.

Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom navedenih deset dana od 12h naći ponuda El toro restaurant i bara, Lari i Penatija, Byblos libanskog restorana, American bara Dollar iz Varaždina, Halpersa, Mareda, Panija, Stari Zagreb, B125, Cellar i veganski restoran Oaza, da ne budemo žedni i da ostanemo veseli pobrinuti će se kućice Tipsy i Mangosta, a za dozu slatkoga Amelie slastice i Fritula house.

ČITAJTE I:

Lijek za dušu! Renesansne palače Genove i pitoreskni Portofino blogericu oporavili nakon izolacije

Kakav bi to bio hit: Tarantino je bio korak do spajanja dva filmska klasika, a od ideje nije odustao

Detalji o vezi Woodyja Allena koja je sablaznila svijet: 'Sve bih ponovio u treptaj oka'

Linker
25. travanj 2024 00:39