Profimedia, Album
DRUGA SEZONA

Drame koje zaslužuju nastavak: Stižu nove priče likova koji su nas ove godine osvojili

Dva serijala koja su ove godine natjerala gledatelje da vrijeme provode pred televizorom vraćaju se s drugom sezonom – iako to nitko nije očekivao.

Netflixov originalni serijal "13 Reasons Why" i hit kuće HBO "Big Little Lies" obnovljeni su za drugu sezonu iako jedan zbog svoje teme, a drugi zbog finalne epizode nisu dali naslutiti da postoji prostor za nove priče. Kao jedna od izvršnih producentica Netflixovog hita "13 Reasons Why", Selena Gomez je na svojem Instagram profilu objavila teaser s jednostavnim statusom: "Njihova priča nije završena. Stiže druga sezona".

Their story isn't over. Season 2 of #13ReasonsWhy is coming.

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

The Hollywood Reporter otkrio je da će se ponovno raditi o 13 epizoda koje možemo očekivati iduće godine. Nova sezona nastavlja se nakon smrti Hannah Baker i fokusira se na "komplicirano putovanje" glavnih likova prema oporavku od tragičnog događaja. Iako nije potvrđeno da će se Katherine Langford vratiti u ulozi Hannah Baker, cijelo vrijeme se naglašava kako "njezina priča još uvijek nije gotova te da je ona dio idućeg poglavlja.

Za razliku od Netflixovog serijala koji je službeno potvrđen, HBO je ipak malo tajanstveniji. Zaključak prve sezone "Big Little Lies" dao je svima naslutiti da neće biti nastavka, ali Reese Witherspoon stala je na kraj šuškanjima o drugoj sezoni i potvrdila da ona i glavne glumice Nicole Kidman i Laura Dern rade na "novim lažima".

Spending #SundayFunday with these ladies ... working on some new lies

Objavu dijeli Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Iako nije direktna potvrda poput one Selene Gomez, američka glumica dala je do znanja da se radi na drugoj sezoni, čime je oduševila brojne obožavatelje. Hit serijal "Big Little Lies" je adaptacija istoimenog romana Liane Moriarty koju su producenti nedavno kontaktirali kako bi im pomogla s idejama oko nastavka.

Linker
25. travanj 2024 00:06