promo
izlet za pamćenje

Duško Ćurlić u novoj ulozi za koju je dobio samo riječi hvale: 'Ima fantastičnu boju glasa'

Klapa Rišpet je u suradnji s jednim od najprepoznatljivijih glasova hrvatske, Duškom Ćurlićem, predstavila emotivnu baladu "Kada ljubav dvije duše spoji".

"Ovo je pjesma o istinskoj sreći, pronalasku ljubavi svog života i svim onim lijepim osjećajima koje dijeliš s osobom koju voliš - ovo je zapravo velika oda jubavi i zaljubljenosti", tvrdi Pero Kozomara, koji ujedno i potpisuje glazbu najnovije balade Klape Rišpet.

promo

"Kada ljubav dvije duše spoji", nova je nježna balada snažnog, emotivnog teksta i uvijek prisutnog dalmatinskog prizvuka koji prije svega djeluje jako romantično i osvaja na prvu. Ivo Amulić ju je sjajno otpjevao, dečki vrhunski pratili, a glas Duška Ćurlića učinio ju je jedinstvenom i posebnom. Za dirljiv i snažan tekst pjesme zaslužan je Robert Pilepić.

Plan za suradnju Duška i Klape Rišpet postoji godinama. "Već dugo postoji ideja da snimimo nešto zajedno. Iznimno poštujem Peru Kozomaru kao sjajnog autora mnogih pjesama koje su našle svoje mjesto i pomalo već postaju evergreeni" , izjavio je Duško Ćurlić. Svoje zadovoljstvo suradnjom istaknuo je i osnivač Klape Rišpet, Pero Kozomara navodeći kako "Duško ima fantastičnu boju glasa...kad je snimao svoj dio u studiju, događalo se da se svako malo naježim“.

promo

Ovo je definitivno pjesma u kojoj se mogu pronaći svi zaljubljeni jer je ona oda čistoj ljubavi i sigurno će pronaći put do srca brojnih obožavatelja koji su je s nestrpljenjem čekali. A ono što će posebno oduševiti sve obožavatelje su koncerti krajem veljače u Lisinskom te u splitskoj Areni za Dan žena, o čemu će svi obožavatelji uskoro biti obaviješteni.

Linker
18. siječanj 2022 06:59